dimarts, 16 de novembre del 2010

Benet Rossell

 Benet rossell va néixer a Áger, LLeida, al 1937 Ha tingut estudis en diferents camps, com a dret, econòmiques, sociologia, teatre, història ycinedocumental.  Va Residir a París, i més tard a Nova York, fins que a finals dels anys 80 va tornar a Catalunya. Ha realitzat més de cent exposicions personals, i numeroses exposicions col·lectives. Al llarg de la seva trajectòria artística, ha col·laborat amb nombrosos escriptors i artistes, entre ells Antoni Muntadas, Joan Rabascall, Carles Andreu, Jordi Torrent, i Antoni Miralda, entre altres. En la seva producció artística destaquen les micrografies o petits dibuixos basats en un llenguatge personal ple de simbologia. El seu treball es mou entre un gran varietat de disciplines, com  l'art, poesia visual, dibuix, media art, pintura, la instal lació, el gravat, la escultura, el videoart, i la performance, en definitiva un artista interdisciplinari. 

Exposició
Vem anar al macba a veure una exposició de Benet rossell on la seva presentació era molt extranya, i t'emparanoitzaves. És un artista que fa coses molt rares però interessants.
Aquest home també és molt llest: posa en venta uns quadres tapats perquè no es vegi el contingut i els ven a preus desde 3.000€ en amunt. La gent que els compra els escull al atzar i paguen el que ell demana, llavors un cop han pagat el quadre no es pot tornar i ja poden mirar el contingut.
Et pot tocar un quadre en blanc o amb un punt, o que no convini amb el lloc on el vols posar o que et toqui un perfecte.. et pots trobar de tot. El que més em sopta és que la gen pagui preus tan elevats amb aquest risc tant gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada